Nieuwsbericht

09mrt Winnaars Hogelandster Dictee

De winnaars van het Hogelandster Dictee 2015 zijn v.l.n.r. Nane van der Molen (eerste prijs met 6 fouten) en een gedeelde tweede prijs voor Fré Schreiber en Kunny Lugtenberg. Beiden eindigden met 7 fouten. Foto: henk Scholte De winnaars van het Hogelandster Dictee 2015 zijn v.l.n.r. Nane van der Molen (eerste prijs met 6 fouten) en een gedeelde tweede prijs voor Fré Schreiber en Kunny Lugtenberg. Beiden eindigden met 7 fouten. Foto: henk Scholte

In ‘Meertmoand Streektoalmoand’ werd voor de derde keer het Hogelandster Dictee gehouden. De kennis van de Grunneger Toal van een vijftigtal deelnemers werd op 5 maart getoetst in Zalencentrum Vita Nova in Middelstum. De actrice Foske Hopma Zijlma van toneelgroep Waark las het dictee voor. De presentatie was in handen van Henk Scholte van het Huis van de Groninger Cultuur. Hans van der Lijke zorgde voor de muzikale omlijsting.

De winnaars van het Hogelandster Dictee 2015 zijn  Nane van der Molen (eerste prijs met 6 fouten) en een gedeelde tweede prijs voor Fré Schreiber en Kunny Lugtenberg. Beiden eindigden met 7 fouten.

Terug naar nieuwsoverzicht