Nieuwsbericht

28okt Uitnodiging Pervinzioale Schriefwedstried

Op vrijdag avond 21 november is de finale van de 19e editie van de Pervinzioale Schriefwedstried. De organisatie, het Huis van de Groninger Cultuur en Stichting Grunneger Bouk, heeft ook dit jaar besloten de uitreiking in het najaar te houden in plaats van in het voorjaar. Er zijn weer heel wat mooie inzendingen binnengekomen en op vrijdag de 21ste maakt de jury de 10 winnaars bekend in de categorieën Poëzie en Proza. Zangeres Marlene Bakker verzorgt deze avond de muzikale omlijsting. Voor deze gelegenheid komt er een speciale uitgave uit met hierin de werken van alle deelnemers van de Pervinzioale Schriefwedstried.

De finale van de Pervinzioale Schriefwedstried vindt plaats bij het Huis van de Groninger Cultuur, in de centrale hal van de Groninger Archieven. De zaal gaat om 19.00 uur open en aanvang is 19.30 uur.

Wil je ook aanwezig zijn bij de finale van de Pervinzioale Schriefwedstried meld je dan vóór 10 november aan en stuur bij voorkeur een mailtje naar info@huisvandegroningercultuur.nl

Uitnodiging Pervinzioale Schriefwedstried (pdf-versie)

Terug naar nieuwsoverzicht