Nieuwsbericht

01feb Start nieuwe cursussen Grunneger toal

Foto: Henk Scholte Foto: Henk Scholte

In navolging van de Beginnerscursus Gronings is er op dinsdag 26 januari weer een nieuwe cursus Grunnegs Proaten gestart. Docente van deze cursus is Coby Vermeeren-Thedinga In 10 lessen van elk twee uur maken de cursisten kennis met de Groninger spreektaal. Dit gebeurt onder meer aan de hand van een lesboek, verschillende audiofragmenten en conversatie-opdrachten. Deze cursus zit inmiddels vol en er kan niet meer voor worden aangemeld.

Geïnteresseerden kunnen zich wel opgeven voor de cursus Grunnegs Proaten in Warffum. Deze cursus start op donderdag 11 februari en wordt 10 keer gegeven door Grunneger toal docent Piet Kruizinga. Locatie: Vriesenstein, Westervalge 14 te Warffum, tijd: van 19.30 - 21.30 uur.

Certificaat:

Na het met goed gevolg doorlopen hebben van de taalcursussen, ontvangt de cursist een certificaat. Dit certificaat geeft tevens toegang tot een vervolgcursus Groninger taal voor gevorderden.
Voor meer informatie onder de Groninger taalcursussen van het Huis van de Groninger Cultuur kijk hier of neem contact op met onze cursuscoördinator Wil Werkman, tel.nr. 06-48682278, e-mail: cursusgronings@gmail.com.

 

Terug naar nieuwsoverzicht